Tren seferleri 17 Mayıs'ta yeniden başlıyor
TÜRKİYE Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), Yüksek Hızlı Tren (YHT) ve bölgesel trenler ile Marmaray ve Başkentray seferlerinin, 17 Mayıs'tan itibaren tam kapanma öncesindeki sefer saatlerine göre hizmet vereceğini açıkladı.

14 Mayıs 2021 - 14:40
Bölgesel trenler ise kapanma öncesi dönemdeki tarifeye göre işletilecek. Marmaray, sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu günlerde 30 dakika, diğer günlerde Zeytinburnu-Maltepe arasında 8 dakika, Halkalı-Gebze arasında 15 dakika aralıklarla hizmet verecek. Başkentray da sokağa çıkma kısıtlamasının olmadığı günlerde Sincan-Kayaş arasında 15 dakika, kısıtlamanın olduğu günlerde ise 30 dakika aralıklarla işletilecek.
Tam kapanma nedeniyle 29 Nisan-17 Mayıs'ta YHT, Marmaray ve Başkentray tren sefer ve saatlerinde değişiklik yapılırken, bölgesel tren seferlerine ara verilmişti.
Bu haber 2460 defa okunmuştur.
FACEBOOK YORUMLAR