Pamukova HEM'de yıl sonu sergisi
Pamukova Kaymakamlığı, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesindeki kursiyerlerin el emeği,göz nuru eserlerinin yer aldığı; 3.Hayat Boyu Öğrenme Projesinin yılsonu sergisi muhteşemdi.

09 Haziran 2023 - 02:37
İlçe Kaymakamı Kenan Aktaş, belediye başkanı Güven Övün, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aziz Demir, daire amirleri, okul müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Halk Eğitim Merkezi müdürü Yusuf Adil Bilgin yaptığı açılış konuşmasında kısaca şunları söyledi: 2022-2023 eğitim öğretim yılında 405 çeşit kurs açtık, her yaştan 8465 kursiyer katıldı. Kurslarımızın açılışında bizlere maddi ve manevi yönden destek veren amirlerimize teşekkür ederiz. Kursiyerlerin karate gösterisi, işaret dili gösterisi, İmam Hatip Lisesinin Mehter takımının gösterisi çok beğenildi. Yarışmalarda dereceye giren kursiyerlere ödülleri verildi.
Davetliler, kursiyerlerin el emeği, göz nuru eserlerinden oluşan sergi çok beğenildi. Programı öğretmen İsmail İbrikçi başarıyla sundu.
Mehmet Aydoğan
Bu haber 925 defa okunmuştur.
FACEBOOK YORUMLAR