Motosikletli Süperman'in motoruna el kondu
Polis o görüntüleri affetmedi.. D-650 karayolunun Sakarya Pamukova mevkisinde kasksız bir şekilde motosikletinin üzerine yatarak hız yapan ve otomobillere makas atan sürücünün motosikleti trafikten men edilirken, 56 bin liranın üzerinde para cezası kesildi.

12 Mart 2025 - 23:54
Vatandaşların ihbarı üzerine Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Müdürlüğü ekipleri ve Pamukova İlçe Trafik ekipleri harekete geçti. Ekiplerin ortaklaşa yaptığı incelemeler sonucunda, kimliği tespit edilen motosiklet sürücüne Karayolları Trafik Kanunu’nun 23/4, 36/3-A, 66 ve 78/1-B maddelerinden sürücüye, ayrıca araç sahibine de 36/3-A maddesinden işlem yapıldı.
56 Bin TL Ceza ve Trafikten Men
Toplamda 56.226 TL idari para cezası uygulanan motosiklet, trafikten men edilerek yediemin otoparkına çekildi. Yetkililer, bu tür tehlikeli sürüşlerin hem sürücünün hem de diğer yol kullanıcılarının hayatını riske attığını belirterek, denetimlerin sıkı şekilde devam edeceğini vurguladı. (pamukovasosyalmedya.com)
Bu haber 1050 defa okunmuştur.
FACEBOOK YORUMLAR