Magazin dünyası üniversiteyi Geyve'de okuyan kızın aşkını konuşuyor
Magazin dünyası üniversiteyi Geyve'de okuyan kızın Survivor şampiyonu ile yaşadığı aşkı konuşuyor!

30 Eylül 2021 - 20:37
Survivor şampiyonu İsmail Balaban ve yeni sevgilisi İlayda Şeker Türkiye magazin gündemine oturdu.
Survivor 2021'in şampiyonu İsmail Balaban'ın nişanlısı Gamze Atakan ile annesi Ümmü Gülsüm Balaban arasında çıkan tartışma sonrası son şampiyon İsmail Balaban, nişanlısından ayrılma kararı almıştı.
Bu ayrılık kararının ardından İsmail Balaban Survivor'a 2021 Ünlüler takımı yarışmacılarından biri olan İlayda Şeker ile el ele görüntülendi.
Magazin gündemine düşen bu görüntü sonrası İlayda Şeker ismi google de en çok aranan isimlerin başında geldi. İlayda Şeker'in de Sakarya Geyve ilçesinde üniversite okuduğu öğrenildi.
İLAYDA ŞEKER KİMDİR?
Survivor 2021'in ünlüler takımında yer alan İlayda Şeker 1994 doğumlu ve 26 yaşında.
18 yaşına kadar ailesiyle birlikte Nevşehir Ürgüp'te yaşadı.Üniversite sınavına girerek daha sonra Sakarya'da üniversiteyi kazandı. Üniversiteyi Sakarya'da bitiren Şeker, okulunu bitirdikten sonra İstanbul'a dedesinin yanına yerleşti.
İlayda Şeker, "İnsülinlerinizi hazırlayın, şekerinizi yükseltmeye geliyorum." sözleriyle iddiasını ortaya koymuştu.
Bu haber 5163 defa okunmuştur.
FACEBOOK YORUMLAR