Hendek'te feci ölüm!
Isınmak için araçta yaktığı tüp patladı.. Hendek'te küçükbaş hayvanlarının bulunduğu ağılın yanında araç içerisinde ısınmak için piknik tüpü yakan adam çıkan yangında yanarak can verdi

19 Mart 2022 - 12:34
Bir küçükbaş ağılının yanındaki araçta yangın çıktığı ihbarı üzerine olay yerine giden Büyükşehir İtfaiye ekipleri yangını güçlükle söndürdü.
Aracın içerisinde bir kişinin cesedinin, soba kovasının ve patlamış bir piknik tüpü olduğu görüldü.
Hendek İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, araçtaki cesedin ağılın sahibi Sebahattin Bıçakçı olduğunu belirledi.
48 yaşındaki Sebahattin Bıçakçı'nın ağıldaki küçükbaş hayvanlarının bakımı için geldiği ve daha önce de ısınmak için aracının içerisinde köz dolu soba kovası aldığı ve piknik tüpü yaktığı bilgisine ulaşıldı.
Sebahattin Bıçakçı'nın cesedi Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ( SEAH) Korucuk Kampüsündeki Adli Tıp Kurumu Ön Otopsi Merkezine kaldırıldı.
Bu haber 1986 defa okunmuştur.
FACEBOOK YORUMLAR