Geyve Belediye meclis toplantısı ertelendi
Geyve Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantısı "Tam Kapanma" nedeniyle ertelendi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yerel Yönetimler Genel Müdürlüğü, tam kapanmada il ilçe ve büyükşehir belediyesi meclislerinin toplantılarına ara verileceğini duyurdu.

28 Nisan 2021 - 10:27
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yerel Yönetimler Genel Müdürlüğü, Yerel Yönetim Meclislerinin Çalışmalarına Ara verilmesi konulu kararını 81 il valiliklerine gönderdi.
Alınan kararda, tam kapanma süresi içerisinde yerel yönetimlerin meclislerinin de bu süre içerisinde ara verilmesinin uygun görüldüğü belirtildi.
Valiliklere gönderilen yazıda, "Her ayın ilk haftası toplanan il ilçe belediyeleri, her ayın 15'inde toplanan Büyükşehir Belediye meclislerinin 29 Nisan- 17 Mayıs tarihleri arasında ara verilecek. ara verme döneminden sonraki ilk meclis toplantıları 17 Mayıs Pazartesi günü, Büyükşehir Belediyesi çalışmalarının ise 24 Mayıs Pazartesi günü pandemi kurallarına uygun olarak olağan akışında devam ettirilecektir" denildi.
Bu haber 1284 defa okunmuştur.
FACEBOOK YORUMLAR