Babasının Corona'ya yakalandığını böyle duyurdu
Taraklılı gazeteci Corona'ya yakalanan babasını böyle duyurdu. Taraklı'nın sevilen ismi, gazeteci İzzettin Kömürcü, rahatsızlığı üzerine hastaneye kaldırılan babası Hüseyin Kömürcü'nün Covid 19 testinin pozitif çıktığı bildirdi.

06 Eylül 2020 - 00:58 - Güncelleme: 06 Eylül 2020 - 01:36
Taraklı'nın sevilen ismi İzzettin Kömürcü, babasının şu an hastanede müşaede altında tutulduğunu belirtirken; kendisinin ve aile bireylerinin de tedbir amaçlı 14 gün evde gözetim altında tutulduğunu belirtti.
İşte İzzettin Kömürcü'nün sosyal medyada paylaşlaştığı mesaj;
DEĞERLİ DOSTLAR
ÖNCEKİ AKŞAM BABAMIN RAHATSIZLANMASI SONRASINDA 112 ACİL SAĞLIK EKİBİ İLE SEAH ACİL SERVİSİNE KALDIRILDI.TEDAVİ SIRASINDA YAPILAN TESTLER SONRASINDA COVİD-19 TESTİ POZİTİF ÇIKTI. ŞU ANDA HASTNEDE VE MÜŞAEDE ALTINDA TUTULUYOR. DURUMU DA GAYET İYİ.
BEN VE AİLEM TEDBİR AMAÇLI 14 GÜN EVDE KARANTİNADAYIZ...ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN…EN İÇTN SEVGİ,SAYGI VE SELAMLARIMIZI GÖNDERİYORUZ
Geyve.com olarak geçmiş olsun der; acil şifalar dileriz.
Bu haber 2973 defa okunmuştur.
FACEBOOK YORUMLAR