İşte Sakaryaspor'un yeni hocası

Sakaryaspor'da Suat Kaya ile yolların ayrılmasının ardından tecrübeli teknik direktör Mesut Bakkal ile anlaşma sağlandı.

Trendyol 1.Lig'in 7.haftasında oynanan Ümraniyespor maçından şok bir mağlubiyet alan Sakaryaspor'da, teknik direktör Suat Kaya ile yollarını ayırma kararı alınmış, bugün de Yeşil-siyahlı kulüp sosyal medya hesabından ayrılığı resmen duyurmuştu. 

Sakaryaspor Yönetimi'nin teknik direktör arayışları kapsamında son olarak 1. Lig ekibi Amed Sportif Faaliyetler'i çalıştıran tecrübeli teknik direktör Mesut Bakkal ile anlaşmaya vardı. 

Yeşil siyahlı kulüp tarafından ilerleyen saatlerde resmi açıklamanın yapılması bekleniyor. 

Mesut Bakkal kimdir?

Mesut Bakkal, 19 Mart 1964 tarihinde Kırıkkale'de dünyaya geldi. 

Futbola 1978 senesinde Kırıkkalespor altyapısında başlayan Bakkal, ilk profesyonel sözleşmesini de 1981 senesinde Kırıkkalespor ile imzaladı.

1983 senesinde Denizlispor'a transfer olan Bakkal, burada 1983-1993 yılları arasında forma giydiği maçta kez rakip ağları havalandırdı. 1990-91 sezonunda Afyonkarahisarspor'a kiralandı. Orada sadece 1 maça çıktı. 

1993-94 sezonunda İzmirspor'a transfer olan Bakkal, 3 maç forma giydiği İzmirspor'dan sonra futbolculuk kariyerini noktaladı.