Hendek'te gençlerin kavgası cinayetle bitti!

Hayatının baharında öldü! Hendek'te pazaryerinde iki grup arasında çıkan kavgada aldığı bıçak darbelerinin ardından ağır yaralanan 17 yaşındaki Mehmet Ali Dertli, kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 4 kişinin yaralandığı bıçaklı kavgada 6 kişi gözaltına alındı. Kavgada yaralanan iki gencin ise yoğun bakımda olduğu öğrenildi. İŞTE AYRINTILAR…

Olay dün gece saatlerinde Hendek ilçesinin Köprübaşı Mahallesi’nde meydana geldi. Kapalı pazar yeri yakınında iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 17 yaşındaki Mehmet Ali Dertli hayatını kaybederken,  aynı gruptan 17 yaşındaki A.C.D. yaralandı. Mehmet'i öldüren ve A.C.D.'yi yaralayan bıçağı kullanan A.Y.'nin de A.C.D. tarafından bıçaklanarak yaralandığı öğrenildi. 

"SENİN YÜZÜNDEN TARTIŞTIK" KAVGASI
Gençlerin ölümle sonuçlanan bıçaklı kavganın nedeninin kız arkadaş tartışması olduğu öğrenildi.

Alınan bilgiye göre olay, kız arkadaşı A.T.(17) ile tartışan A.Y.’nin(17),  tartışmadan sorumlu tuttuğu N.Ş.’ye(16-Kız) kızmasıyla başladı. A.T. isimli gencin N.Ş.’ye "Biz senin yüzünden tartıştık, her şey senin yüzünden oldu" demesinin ardından, N.Ş. durumu arkadaşlarına anlattı. Bu duruma çok öfkelenen A.C.D.(17), E.D.(18) ve Mehmet Ali Dertli(17) diğer grupta bulunan A.Y. ve E.Ü.(17) ile gece saatlerinde buluştu.

Gençler cadde üzerinde buluştuktan kısa bir süre sonra kavgaya başladı. Her iki tarafın da olay yerine bıçakla geldiği olayda A.Y., Mehmet Ali Dertli ve A.C.D.'yi bıçakladı. A.C.D. de yanındaki bıçakla A.Y.'yi yaraladı. 

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları hastaneye götürürken, polis ekipleri ise kavgaya karışanları gözaltına aldı. Mehmet Ali Dertli hastanede hayatını kaybederken, A.C.D. ve A.Y.’nin ise tedavileri hastanede yoğun bakım ünitesinde devam ediyor. 

6 KİŞİ GÖZALTINDA
17 yaşındaki gencin ölümüyle sonuçlanan olayda 6 kişi gözaltına alındı. Mehmet Ali Dertli’nin katil zanlısı ve yaralı olan A.Y. ve diğer gruptan yaralı olan A.C.D. hastanede tedavileri sürerken gözaltına alındıkları öğrenildi. Olaya karışan 16 yaşındaki N.Ş., 17 yaşındaki A.T., 18 yaşındaki E.D. ve 17 yaşındaki E.Ü. ise Sakarya Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınarak Adapazarı’na getirildi.

Olayla ilgili incelemeler devam ederken, hastanede bulunan yaralıların yoğun bakımda olduğu öğrenildi.